Opis stanowiska:
- zarządzanie restauracją oraz podległym zespołem,
- odpowiedzialność za realizację założeń budżetowych,
- kontrolę i optymalizację kosztów,
- prowadzenie dokumentacji restauracji,
- budowanie partnerskich relacji z Klientem,
- szkolenie i motywowanie zespołu,
- zapewnienie Gościom wysokiej jakości produktów oraz profesjonalnej obsługi.
Wymagania:
- minimum dwuletniego doświadczenia na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej,
- znajomości podstawowych zagadnień kosztowych – w tym rozliczania i raportowania,
- dobrej organizacji pracy własnej i podległego zespołu,
- pozytywnej energii i otwartości na zmiany,
- umiejętności motywowania,
- sprawnego posługiwania się pakietem MS Office (szczególnie Excel),
- zainteresowania trendami gastronomicznymi,
- wykształcenia gastronomicznego, które będzie dodatkowym atutem.
Oferujemy:
- możliwość rozwoju w branży gastronomicznej,
- wpływ na rozwój restauracji,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- premia kwartalna,
- pakiet benefitów (karta sportowa, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie).