Opis stanowiska:
- zapewnienie jakości w fabryce — doradzanie zarządowi firmy w sprawach jakości i branie udziału w ogólnym zarządzaniu firmą poprzez aktywne uczestnictwo w spotkaniach kierownictwa; inicjowanie i wspieranie udoskonalenia w procesie zarządzania jakością w celu osiągnięcia najlepszych światowych praktyk w tym zakresie,
- zapewnienie bezpieczeństwa żywności — zapewnienie odpowiednich warunków produkcji pozwalających na wyprodukowanie bezpiecznej żywności,
- kontrola jakości — współpraca z firmami macierzystymi i siostrzanymi za granicą w zakresie umacniania standardów jakościowych. Udział w wyznaczaniu tych standardów oraz zapewnienie utrzymania określonych standardów jakości,
- współpraca z klientem zewnętrznym i wewnętrznym w zakresie standardów jakości, bezpieczeństwa zdrowotnego dystrybuowanych wyrobów oraz przy wdrażaniu nowych produktów; współpraca z klientami w celu optymalnego spełnienia ich wymagań dotyczących jakości i wypracowania optymalnych korzyści,
- organizowanie pracy zespołu — kontrola nad działem zapewnienia jakości, dbałość o wydajność pracowników, szkolenia, motywację oraz rozwój potencjału
- zarządzanie informacją z rynku dotyczącą jakości produktów,
- reprezentowanie firmy w kontaktach zewnętrznych związanych z jakością i bezpieczeństwem produkcji,
- planowanie i zarządzanie budżetem działu.
Wymagania:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku — min. 7- 10 lat doświadczenia,
- studia wyższe — technologia żywności lub pokrewne,
- wiedza i doświadczenie technologiczne oraz wiedza i doświadczenie w zakresie prawodawstwa żywnościowego i systemów jakości,
- język angielski — poziom zaawansowany.
Oferujemy:
- wynagrodzenie podstawowe + premie,
- samochód służbowy z kartą paliwową,
- bogaty pakiet benefitów dodatkowych,
- możliwość realnego wpływu na kształtowanie polityki jakościowej firmy,
- wyzwania zawodowe,
- pracę u lidera w branży.