Opis stanowiska:
- pozyskiwanie i obsługa klientów z sektora gastronomi,
- budowanie trwałych relacji biznesowych z klientami,
- realizacja celów sprzedażowych, rozwijanie sprzedaży w swoim obszarze,
- negocjowanie warunków współpracy,
- rozpoznawanie potrzeb klientów i profesjonalne doradztwo,
- współpraca z działem logistyki i zakupów,
- nadzór nad terminową spłatą należności i egzekwowanie jej,
- dbanie o zachowanie standardów i dobry wizerunek firmy.
Wymagania:
- min. 2-3 lata doświadczenia w sprzedaży w branży gastronomicznej/HoReCa,
- wykształcenie min. średnie (kierunkowe wykształcenie gastronomiczne mile widziane),
- wysokie umiejętności komunikacyjne, umiejętność budowania długotrwałych relacji handlowych,
- kompetencje sprzedażowe, umiejętność praktycznego wykorzystania technik sprzedaży,
- systematyczność i umiejętność zarządzania czasem,
- samodzielność w działaniu i podejmowaniu decyzji,
- bardzo dobra orientacja w terenie i znajomość lokalnego rynku gastronomicznego,
- praktyczna znajomość pakietu MS Office,
- mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego (B1),
- prawo jazdy kat. B.
Oferta obejmuje:
- zatrudnienie w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się organizacji,
- atrakcyjne wynagrodzenie + system premiowy,
- narzędzia pracy w tym samochód służbowy także do użytku prywatnego,
- szkolenia i rozwój kompetencji,
- opieka medyczna i ubezpieczenie na życie,
- program wdrożeniowy.